UPUTE ZA SIGURNU KUPOVINU

Ostanimo odgovorni, kupujte na sigurni način! Tijekom kupovina maska je obavezna.

Saznaj više

UPUTE ZA SIGURNU KUPOVINU

Dragi kupci, 

S obzirom na pandemiju COVID-19 virusa, pratimo sve preporuke HZJZ i Stožera civilne zaštite i prema tome postupamo. S obzirom da radimo s hranom, imamo postavljene visoke higijenske standarde te su pranje ruku i sanitacija dio naše svakodnevne rutine. Da bi dodatno zaštitili naše zaposlenike i kupce, pojačali smo mjere dezinfekcije unutar poslovnica i proizvodnje. Ujedno privremeno ne izdajemo hranu na tanjurima te nije dopuštena konzumacija hrane za stolovima unutar poslovnica. Molimo kupce da nastoje biti udaljeni 0,5 metra od vitrine te da drže razmak 1,5 m jedan od drugoga. Također je za svaku poslovnicu propisan maksimalni broj kupaca koji mogu u jednom trenu biti u poslovnici te je informativni plakat istaknut na svakoj poslovnici.

Kupci su dužni prije kupovine dezinficirati ruke s alkoholnim sredstvom koje se nalazi na vitrinama te obavezno nositi zaštitnu masku preko nosa i ustiju.

Molimo sve kupce koji se ne osjećaju dobro da, u cilju zaštite naših zaposlenika i cijele zajednice, ne posjećuju naše poslovnice. Ako ste bolesni, imate temperaturu, kašljete, ostanite doma i javite se svom liječniku.

Pazite na sebe i jedni na druge te držite razmak!  Dubravica tim 

 

 

 

 

 

 

 

Sniženo od 11.01.-17.01.2021.

Kruh i peciva po posebnim akcijskim cijenama.

Saznaj više

Sniženo od 11.01.-17.01.2021.

Ova ponuda ne odnosi se na poslovnice West Gate i City centar One East.

Detaljne informacije o proizvodima potražite na samoj stranici pod Proizvodi.

 

Kontakt

Tel: 01 3340 480
Besplatni info telefon: 0800 606 605
Fax: 01 33 999 33
E-mail: info@pekara-dubravica.hr

Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više pročitajte ovdje.

U redu